Bestill fysiotime

Bestill fysioterapi

For å bestille time til undersøkelse eller behandling hos våre fysioterapeuter har du flere muligheter:


Online Booking

1. Du velger timetypen og behandleren du ønsker. Husk å velge timetypen "Fysioterapi 60 minutter" ved førstegangstimer

2. Skriv inn fødselsnummeret ditt og skriv inn en beskjed til behandleren om ønskelig. Fyll inn mobilnummer og/eller e-post for timevarsel

3. Trykk "Neste", og deretter "Godkjenn og Gjennomfør" på neste side for å bekrefte bestillingen

 

Usikker på hvilken behandler du skal velge? Les mer om våre behandlere nederst på denne siden.

 


Bestill time i Pasientsky-appen!

Last ned og installer Pasientsky-appen for iOS eller Android og bestill time enkelt i appen. 


Ring eller skriv til oss

Ring oss på telefon 71 20 33 00 eller send en e-post til fysio@bris-trening.no. PS! Husk å unngå sensitiv informasjon i e-posten. 


Du er selvfølgelig også velkommen til å komme innom oss i resepsjonen for timebestilling. Vi er bemannet alle hverdager mellom kl 08.30 - 16.00.


Våre behandlere

Arild Bakke

Utdannet fysioterapeut i 2000 ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Videreutdanning innen medisinsk trening, rehabilitering og idrettsmedisin. Mange års erfaring som fysioterapeut og fysisk trener for Molde Fotballklubb. Kombinerer fysioterapipraksis med daglig ledelse av Bris Treningssenter. Driver allmenn fysioterapi, spesiell interesse for idrettsskader, forebygging og aktiv rehabilitering.

Ragnhild Holm

Utdannet fysioterapeut i 2000 ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Har variert bakgrunn fra privat praksis, kommunehelsetjeneste og arbeidshelse. Har videreutdanninger og flere kurs innen medisinsk trening, fysisk aktivitet og helse, og idrettsmedisin. Driver allmenn fysioterapi, med spesiell interesse forebygging og rehabilitering av skader og livsstilssykdommer. Er gruppeinstruktør i sal og basseng. Har bachelor i ernæringsfysiologi, og jobber som ernæringsveileder.

Simen A. Klunderud

Utdannet fysioterapeut fra Queen Margaret University, Edinburgh 2012. Godkjent spesialist i muskel- og skjelettfysioterapi etter fullført videreutdanning. Tar for tiden en mastergrad i muskel- og skjelettfysioterapi fra Queen Margaret University, Edinburgh (2018-). Har variert erfaring fra privat praksis i både England og Norge, fra sykehus i Skottland, samt som høgskolelærer ved Fysioterapiutdanningen på OsloMet. Kurset innenfor ultralyddiagnostikk, injeksjonsbehandling og undersøkelse og behandling av senelidelser m.m. Driver allmenn fysioterapi og har spesiell interesse for behandling og opptrening av ledd- og senelidelser. Benytter ultralyd som et supplement til klinisk undersøkelse og tilbyr ultralydveiledet injeksjonsbehandling.