Nyheter fra BRIS Fysioterapi

Nyheter fra BRIS Fysioterapi

Nyheter fra BRIS Fysioterapi

Klinikken består nå av 3 erfarne fysioterapeuter som tilbyr behandling av alle pasientgrupper. Vi har utvidet behandlingstilbudet vårt med blant annet ultralyddiagnostikk, nye treningsgrupper for artrosepasienter, hjertetrening og har økt fokus på forskningsbasert og aktiv rehabilitering. Vi fortsetter også med gamle suksesser som fysiotimen - hvor du som medlem møter oss i treningssalen mellom kl 10-11 på hverdager. I tillegg kan du nå bestille time hos våre dyktige fysioterapeuter direkte på nett eller via Pasientsky-appen!

 

I januar skal vi i gang med en ny gruppe med Aktiv med Artrose, et forskningsbasert treningsprogram for pasienter med hofte- og kneleddsartrose. Vi starter også opp med "Sterkere hjerte", et kurs spesielt rettet mot de som har, eller står i fare for å få livsstilsykdommer, og som ønsker forskingsbasert trening for et sunt hjerte- og karsystem. 

 

Vi tilbyr nå også ultralyddiagnostikk av muskel -og skjelettsystemet, og injeksjonsbehandling ved indikasjon for dette. En ultralydundersøkelse er et nyttig supplement til klinisk undersøkelse og kan avdekke tilstander i ledd, sener, slimposer, leddbåndstrukturer, nerver m.m. Ultralyd innebærer ingen stråling og det er derfor ingen kontraindikasjoner eller bivirkninger forbundet med undersøkelsen.

 

I tillegg til alt dette, har vi nå også gjort det enklere for deg å bestille fysioterapi-time hos oss. Du er som før velkommen til å ringe oss på telefon 71 20 33 00 eller sende oss en e-post på post@bris-trening.no, men du har nå også muligheten til å bestille time via vår online booking eIler rett i pasientsky-appen (Apple og Android). 

 


Våre fysioterapeuter:


Arild Bakke er utdannet fysioterapeut i 2000 ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Videreutdanning innen medisinsk trening, rehabilitering og idrettsmedisin. Mange års erfaring som fysioterapeut og fysisk trener for Molde Fotballklubb. Kombinerer fysioterapipraksis med daglig ledelse av Bris Treningssenter. Driver allmenn fysioterapi, spesiell interesse for idrettsskader, forebygging og aktiv rehabilitering


Ragnhild Holm er utdannet fysioterapeut i 2000 ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Har variert bakgrunn fra privat praksis, kommunehelsetjeneste og arbeidshelse. Har videreutdanninger og flere kurs innen medisinsk trening, fysisk aktivitet og helse, og idrettsmedisin. Driver allmenn fysioterapi, med spesiell interesse forebygging og rehabilitering av skader og livsstilssykdommer. Er gruppeinstruktør i sal og basseng. Har bachelor i ernæringsfysiologi, og jobber som ernæringsveileder.


Simen A. Klunderud er utdannet fysioterapeut fra Queen Margaret University, Edinburgh. Han er også sertifisert treningsveileder og personlig trener fra Norges Idrettshøgskole. Han er godkjent spesialist i muskel- og skjelettfysioterapi (PFF), etter fullført videreutdanning og tar for tiden en mastergrad i muskel- og skjelettmedisin fra Queen Margaret University, Edinburgh. Simen er kurset innen ultralyddiagnostikk og injeksjonsbehandling. Simen har variert erfaring fra privat praksis i både England og Norge, fra sykehus i Skottland, samt som høgskolelærer ved fysioterapiutdanningen på OsloMet. Driver allmenn fysioterapi og har spesiell interesse for behandling og opptrening av ledd- og senelidelser.

Share