Bendik ny senterleder for BRIS Trening!

Bendik ny senterleder for BRIS Trening!

Nå er vi godt i gang med et nytt år, og med et nytt år følger gjerne nye og spennende ting. En av de store tingene som har skjedd på Bris fra over Nyttår er at vår Trening- og livsstilveileder Bendik, trer inn i stillingen som Senterleder. Å være Senterleder hos Bris betyr at man har ansvaret for alt hva inngår i Treningssenteret, være det senterdrift, medarbeiderkontakt, gruppetimer eller strukturering i oppsett av treningsrelaterte oppgaver- og opplegg.

Bendik har vært hos oss i 3 år til sommeren, og har på den tiden rukket å være innom de fleste stillinger vi har på Bris. Han startet på deltid i resepsjonen, før han begynte som gruppeinstruktør senere den samme Høsten. Deretter har han utviklet seg og innhentet mye erfaring gjennom Personlig trening, treningsveiledning og livsstilveiledning. Han har også deltatt aktivt i diverse gruppeopplegg vi har gjennomført: «12 Uker til Toppform», «I form til Molde 7 Topper», og har sittet med hovedansvaret for gjennomførselen av «15 Uker til Bedre form og helse».


Nå er han glad for å ta fatt på nye utfordringer og oppgaver, og kommer her med en personlig melding om hans tanker om den nye rollen han nå trer inn i.


Personlig melding fra Bendik:


Å tre inn i stillingen som Senterleder på Bris betyr mye for meg. Det er et ansvar jeg virkelig tar på alvor, og som jeg ønsker å lykkes med. Min store visjon i livet er å kunne hjelpe flest mulig til å bli den beste utgaven av seg selv. Jeg vet at livet krever mye av oss, men jeg vet også at livet kan være fantastisk ved bruken av gode og riktige verktøy. Fysisk aktivitet, et sunt og godt kosthold, kunnskap om livsstil og riktig mental innstilling er noen av disse verktøyene. Over de siste årene har jeg fått muligheten til å hjelpe veldig mange mennesker til et bedre liv og en enklere hverdag gjennom arbeidet mitt som Trening- og livsstilveileder. Som Senterleder kan jeg nå ut til enda fler, og i større grad kunne spre budskapet om fordelene ved å ta i bruk de ovenstående verktøyene. Bris er et fantastisk godt konsept, med fokus på å virkelig hjelpe den enkelte til å få et bedre
liv. Kombinasjonen vi har på senteret, med treningssenter, fysioterapi, kostholdsveiledning, livsstilveiledning OG tverrfaglige gruppeopplegg, vet jeg at vi er i en posisjon til å hjelpe veldig mange til å få et bedre liv.

Jeg kommer til å gjøre mitt beste for at vi skal klare å oppnå dette!

 

Share