Viktig informasjon om ditt BRIS medlemskap

Viktig informasjon om ditt BRIS medlemskap

Kjære BRIS medlem.

 
Vi håper det står bra til med dere alle, at dere holder kropp og helse igang på egenhånd, og tar vare på dere selv i denne krevende tiden.
 
Vi på BRIS savner dere medlemmer og kunder, savner det å spre treningsglede og kompetanse, kunne dele mestring og aktivitesglede med dere. Men vi er sikre på at den tid kommer tilbake, om litt. Vi stiller oss bak myndighetenes pålegg om stenging av BRIS, og nødvendige smittebegrensende tiltak ellers i samfunnet.
 
Vi vet mange av dere har spørsmål knytt til medlemskapet på BRIS, betalinger nå og fremover osv.
 
Vi har brukt de siste ukene til å orientere oss i situasjonen, og ha fokus på hvilke støttetiltak vi kan søke for å kunne dekke våre forpliktelser for å sikre oss grunnlag for drift også i fremtiden.
 
På bakgrunn av siste oppdatering fra myndighetene 7/4, vet vi nå at BRIS Treningssenter vil være stengt minimum ut April mnd 2020.
 
Til dere som har innbetalt medlemskapsavgift for APRIL, med forfall 25/3-20, tilbyr vi EN av følgende ALTERNATIV TIL KOMPENSASJON:
 
- Alternativ 1: EN mnd betalingsfritt etter re-åpning av BRIS
- Alternativ 2: Gavekort 450 kr på valgfri tjeneste innen PT, Fysio, Ernæringsveiledning eller annet produkt hos BRIS
- Alternativ 3: Ønsker ingen kompensasjon, vil bidra for å styrke BRIS muligheter i fremtiden.
 
Dersom du ønsker å benytte deg av vår kompensasjonsløsning, sender du en mail til kompensasjon@bris-trening.no med fullt navn og ønsket alternativ, innen 01.05.2020 (etter denne datoen vil det ikke være mulig å få kompensasjon).
 
BRIS kommer ikke til å trekke medlemskapsavgift for MAI mnd, med forfall 25/4-20, for noen av dere, før vi evt VET at vi kan holde åpent i mai, som normalt. Alle medlemskap hos oss settes da eventuelt på frys, til myndighetene tillater åpning og normal drift.
 
Vi ønsker dere en aktiv og fin påske!! :)
 
Hilsen BRIS-gjengen.

Share