Lukket gruppe, Online medlemskap og vi GIR TILBAKE.

Lukket gruppe, Online medlemskap og vi GIR TILBAKE.

Fra og med Tirsdag (21.04) vil vi kjøre LIVE gruppetimer, legge ut treningsukeplaner og diverse annen nyttig informasjon i en LUKKET Facebook gruppe kun for våre aktive medlemmer. Alle våre medlemmer vil få en melding i løpet av Mandag (20.04) med informasjon i relasjon til dette.

 

Vi tilbyr også Online medlemskap for 195,- per måned, der dere får tilgang til våre gruppetimer + ukentlige treningsplaner. Dette er for dere som har lyst til å trene sammen med oss, men som ikke er medlemmer. Dere kan enkelt sette opp et Online medlemskap på hjemmesiden vår!

 

Vi ønsker også å GI TILBAKE til hverdagsheltene som har stått på som mest gjennom denne perioden. Vi tilbyr derfor GRATIS Online medlemskap, og tilgang til gruppa, for følgende yrkesgrupper:

- Samtlige SYKEHUSANSATTE (Sykepleiere, leger, renhold ++)

- Dagligvarebutikkansatte (Alle kjeder)

- NAV-Ansatte

- Alle ansatte i byens legekontor

- Yrkessjåfører

 

Måten du får tilgang på er ved å sette opp et online medlemskap på hjemmesiden vår, og sende oss en mail på post@bris-trening.no, med fullt navn og hvilket yrke du hører til.

 

Vi kommer fortsatt til å kjøre EN LIVE-gruppetime som vil være åpen for alle, hver uke. Der blir det rullert på hvilke timer som kjøres, og med hvilken instruktør. Den kommende uka er det Tabata med Liv Annika, i morgen (Mandag), kl. 18:30 som er åpen for alle. Vel møtt!

 

Vi gleder oss til å fortsette treningen sammen med dere!

Share