PT-Grupper UTE, PT-Timer UTE og Online-PT

PT-Grupper UTE, PT-Timer UTE og Online-PT

Covid-19 har gjort oss svært stillesittende og inaktive, da den tok bort mulighetene våre for å trene på treningssenter. Plutselig var all struktur borte, og du måtte finne nye måter å være aktiv på. Noe som ikke er lett. Derfor lanserer vi nå tre nye konsept som vi gleder oss masse til å komme i gang med, og som vi håper skal hjelpe deg på veien tilbake til en sterk, sunn og frisk kropp. Vi lanserer PT-Grupper ute, PT-Timer ute og Online PT.

 

PT-Grupper UTE

Vi tilbyr nå PT-Grupper med 4 deltakere + instruktør UTE. Vi vet hvor viktig det sosiale aspektet ved trening er for mange, kanskje nå mer enn noen gang før. Dersom dette er deg kan dette være et utmerket alternativ for å komme i gang med treningen. Vi vil hovedsakelig tilby økter med en kombinasjon mellom styrke og kondisjonstrening.

Vi selger klippekort på 6 klipp for 1500,- (250 per gang). Ved kjøp forplikter du deg til å møte på treningsøkter én dag per uke, i 6 påfølgende uker, fra angitt dato. Dette kan være en svært gunstig måte å komme seg ut og møte nye mennesker på, samtidig som du får inn ei god treningsøkt i en statisk og stillesittende hverdag. Vi stiller med nødvendig utstyr.

Treningsdag: Tirsdag kl. 17:00-18:00 og 18:00-19:00. Ved stor etterspørsel setter vi opp en ekstra dag. Dersom du har lyst til å starte opp med dette sammen med noen venner, er vi åpne for å rette oss inn etter deres behov og ønsker, både mtp innhold i treningsøktene og treningsdager- og tidspunkt.

Påmeldingsfrist: 8. Mai

Oppstartsdato: 12. Mai

Antall plasser: 8 stk (Førstemann til mølla)

Hvor: Parkeringsplassen BRIS/Utenfor Aker Stadion

Påmelding: På mail til post@bris-trening.no innen Fredag 08.05, kl. 12:00

Få med deg en venn og bli med! Dette blir gøy.

 

PT-Timer UTE

Det er nå åpent for bestilling av PT-Timer UTE for den som skulle ønske det. Det er ingen grunn for å legge seg på latsiden selv om Covid-19-pandemien preger hverdagene våre hardt. Kanskje nå, mer enn noen gang før, er det viktig å holde seg i form. Vi ønsker derfor å tilby trening med Personlig trener UTE. Vi har tilgang på mye treningsutstyr, og vil ved oppstart av PT-Timene etterspørre litt informasjon fra deg, slik at vi  kan sette opp et individuelt, spesifikt og tilpasset opplegg kun for deg og dine behov. Ettersom det er mer logistisk krevende å avholde utendørsøkter, velger vi kun å tilby salg av PT-Pakker.

Du kan benytte deg av følgende tilbud:

5 PT-Timer: 3500,- (60 min)

10 PT-Timer: 6800,- (60 min)

10 PT-Timer @ 30 min: 3900,- (30 min)

PT-Duo 10 timer: 8000,- (60 min)

Hvor: Parkeringsplassen Bris, utenfor Aker Stadion, Reknesparken

Påmelding/Booking: På mail til post@Bris-trening.no

 

Online PT

Vi lanserer også en digital PT-Løsning, der vi trener gjennom skjermen. Har du knapt med tid, er litt skeptisk til å være ute blant folkemengder, eller har et ønske om å få gjort unna gode og effektive treningsøktere hjemme, fri for transport til og fra destinasjonen din? Da kan dette være det du trenger for å komme ordentlig i gang!

Vi senker terskelen ved å kun tilby 30 min treningsøkter, der du ved bestilling vil få tilsendt oppvarmingsøvelser (10 min) og nedvarmingsøvelser (5-10 min). Da sparer du både tid og penger! Hver halvtime vil koste 350,-. Vi tilbyr også klipp på 5 timer for 1600,-.

Hvor: Gjennom din PC, mobil eller nettbrett

Hvordan: Skype, Zoom, Facetime

Ved oppstart: Send oss dine treningsønsker og mål/behov slik at vi kan sette opp et individuelt tilpasset treningsprogram

Fokusområder under time: Motivasjon/push, teknikk

 

Pris:

Enkelttime (30 min): 350,-

Klipp på 5 timer @ 30 min: 1600,-

Påmelding: Post@Bris-trening.no

 

VI GLEDER OSS MASSE til å ta deg imot, og trene sammen med deg igjen! Vi har savnet å kunne praktisere fagfeltet vårt, som vi elsker og koser oss med, sammen med fantastiske kunder.

Du vet at trening og fysisk aktivitet er et utelukkende positivt supplement til livet, og du vet at Covid-19 har satt store begrensninger for hverdagsaktiviteten. Hiv deg på et av våre PT-Tilbud, og la oss hjelpe deg med å bli den beste utgaven av deg selv!

Det er dette vi kan - La oss hjelpe deg!

 

Share