Husk gavekortet ditt!

Husk gavekortet ditt!

 

Kjære BRIS-medlem

 

Dersom du betalte treningsavgift på treningssenteret for april 2020, da vi måtte holde lovpålagt stengt som følge av Corona-pandemien, minner vi om at du har fått ett gavekort som du nå kan bruke. 

 

 

Du kan bruke gavekortet på ett av følgende tilbud;

 

 • 30 minutter fysioterapi; 

  Dersom du velger å bruke gavekortet hos en av våre fysioterapeuter, kan gavekortet benyttes til vurdering, eller som en del av oppfølgende behandling. Vi kan hjelpe deg ved de fleste muskel- og skjelettplager som smerter i nakke/rygg, skulder, albue, hånd/håndledd, hofte, kne og ankel/fot. Etter en vurdering gir vi deg råd om aktivitet og øvelser, og eventuell behov for ytterligere behandling. 

  For timebestilling fysioterapi bruk vår online booking, ring 71 20 33 00 eller send en e-post til fysio@bris-trening.no (unngå sensitiv informasjon).

   
 • 45 minutter personlig trening;

  Dersom du velger å benytte gavekortet for treningsveiledning hos Personlig Trener, kan timen for eksempel brukes til å revidere ditt treningsprogram, få tips til progresjon og nye øvelser med mer.

  For timebestilling for personlig trening ring 71 20 33 00 eller send epost til post@bris-trening.no 


 

 • Oppgradering til medlemskap med gruppetimer i 4 måneder:

  Dersom du ikke har medlemskap med gruppetimer fra før, og kunne tenke deg å prøve ut dette, kan  du oppgradere medlemskapet ditt i 4 måneder uten ekstra kostnad. 
   

Vi gjør oppmerksom på at for å benytte deg av gavekortet må du bestille produkt hos oss innen 31/12/2021.
 

 

PS! Gavekortet gjelder IKKE for deg som allerede har benyttet deg av kompensasjon fra oss tidligere, f.eks. i form av en måneds gratis trening eller lignende, eller takket nei til kompensasjon. Gavekortet gjelder også KUN dersom du har betalt treningsavgift for april 2020. 

Share