Innsjekk i resepsjon og gruppetimepåmelding

Innsjekk i resepsjon og gruppetimepåmelding

Kjære Bris-medlem.

Det er stor popularitet og pågang på våre gruppetimer om dagen. Vi ser samtidig dessverre noen uheldige tendenser rundt timepåmelding og innsjekk i resepsjon. Det er hovedsakelig to utfordringer vi opplever:

  1. Mange melder seg på for å «sikre seg plass» til timen i god tid, uavhengig av om man med sikkerhet vet at man kan delta. Og når dagen kommer der timen skal avholdes, har vedkommende glemt å melde seg av. Dette gjør at andre som ønsker å delta på timen mister sin sjanse til å få seg ei god treningsøkt.
  2. Av de som melder seg på og som faktisk deltar på timen, opplever vi at noen ikke sjekker seg inn i døra i resepsjonen ved ankomst. Dette er uheldig, da det er vår viktigste måte for å sørge for smittesporing på, noe som er en ekstremt viktig faktor for at vi skal kunne holde senteret vårt åpent under dagens tilstand. I tillegg gjør det at vi mister oversikt og historikk over deltakelse på timen.

Dette er uting som vi gjerne vil få slutt på. Derfor minner vi nok en gang om at alle SKAL sjekke seg inn med nøkkelen sin i resepsjonen (dette både for smittesporing og for å registrere deltakelse på gruppetime), samt melde seg av timer man ikke kan delta på i god tid før timen. Dersom man ved gjentatte anledninger ikke gjør dette, kan det medføre utestengelse fra gruppetimer for en periode. Dette handler kun om at man som medlem må ha respekt for andre medlemmer, for senteret og for kommunens ansvar for å holde smitten lav i vår region. Vi har alle en plikt ovenfor hverandre å respektere disse retningslinjene!

Vi håper at alle kan etterleve disse svært simple, men dog effektive reglene vi har satt, for at vi på best mulig måte kan sørge for optimal drift av Senteret vårt.

Tusen takk for forståelsen!

Mvh BRIS-Gjengen

Share