Våre medlemsgoder

Våre medlemsgoder

 

Kjære Bris-medlem!

 

Bris har siden Corona-pandemien slo ut i full blomst hatt krevende forhold likt som resten av treningssenterbransjen. Det har fått oss til å tenke nytt, for å gjøre konseptet vårt enda bedre og mer attraktivt for våre medlemmer. I Høst og på nyåret har vi stått på og jobbet på spreng for å legge til rette for et godt tilbud sammen med våre lokale samarbeidspartnere, og kan nå med glede meddele følgende:

 

  • Fole Godt: Alle Bris-medlemmer med en gyldig kontrakt får 20% rabatt på alle egenproduserte varer hos Fole Godt

  • Intersport Roseby: Alle Bris-medlemmer med en gyldig kontrakt får 20% rabatt på treningsklær, sko og treningsutstyr hos Intersport Roseby

  • Glass: Alle Bris-medlemmer med en gyldig kontrakt får 15% rabatt på Pizza på Glass. NB! Gjelder ikke på lørdager.

  • Tannlegene i Myrabakken: Alle Bris-medlemmer med en gyldig kontrakt får 15% rabatt på årlig undersøkelse hos Tannlegene i Myrabakken

  • Olivenlunden Molde: Alle Bris-medlemmer med en gyldig kontrakt får 10% rabatt på hele butikken til Olivenlunden på Roseby. (Rabatten gjelder ikke varer på kampanje eller på nett) 

 

I tillegg får alle BRIS-medlemmer 10% rabatt på undersøkelse og behandling hos BRIS Fysioterapi

 

Vi håper at du som Bris-medlem kan nyte godt av disse godene, og at det gjør at du vil fortsette å være en del av vår kultur og vårt team. Du betyr mye for oss, og vi vil at du skal trives hos oss samtidig som du lykkes med dine helserelaterte målsettinger. Vi er kanskje ikke det billigste treningssenteret, men vi har som mål å være det beste! Dette er et bevis på det.

 

Slik benytter du deg av medlemsgodene våre:

  1. Gå inn på Bris-trening.no

  2. Trykk på «Medlemsbevis»

  3. Logg inn med «medlemsnummer» og fødselsdato (6 siffer) – din gyldige kontrakt hos Bris Trening vil dukke opp

  4. Vis frem denne ved bestilling/kjøp hos de ulike samarbeidsaktørene våre (OBS: Det vil bli gjort stikkprøver der du blir bedt om legitimasjon og fremvisning av personlig informasjon ved kjøp, for å unngå misbruk av medlemsgodene)

 

Det skal lønne seg å være Bris-medlem!

Share