1 år med Corona..

1 år med Corona..

Idag er det 1 år siden vi fikk den nedslående beskjeden om at Norge gikk i lock-down, og vi hos BRIS - som mange andre virksomheter, måtte stenge dørene. Dette som en del av den nasjonale dugnaden for å få bukt med viruset som ukontrollert har herjet over hele verden det siste året. 

Det har vært et krevende år med mange ulike utfordringer, som har krevd tilpasning og løsninger underveis. Det har vært tøft for mange å tilpasse seg den nye hverdagen. Prosessen med å stå i "korona-angrepet" har også vært lærerikt, og bydd på innovasjonsmuligheter: Vi har blitt svært gode på håndsprit/nedvask, smittervern, videomøter, markedsføring, utetrening, LIVE-timer, facetime kommunikasjon med omverden, mm.

Vi på BRIS har også latt oss imponere over alle som har evnet å ta vare på egen helse gjennom det hele, både fysisk og mentalt. Aldri før har SÅ mange gått tur i Moldemarka på en styggeværs søndag, løpt langs asfalten, eller handlet treningsutstyr hos Clas Ohlsson. Når hverdagen over natten blir strukturløs og ensom, kan det være vanskelig å holde seg positiv og sterk. De fleste av oss kan nok kjenne seg igjen i at det tærer med 1 år i unntakstilstand..

Da er man nødt til å finne sin indre kraft, og forsøke å opprettholde fysisk aktivitet og trening. Ta vare på kropp og sinn. Ha struktur i hverdagen.

Vi håper at vi på BRIS har bidratt positivt i nærmiljøet, ved å spre aktivitetstips og treningsglede, holde senteret åpent og trygt, og tilbudet så normalt som mulig.

Vi har vasket, spritet og opprettholdt avstandskrav gjennom hele året, for at DU skal kunne få muligheten til å opprettholde god helse og velvære hos oss.

Takk til dere alle som har stått sammen med oss gjennom dette annerledesåret. Deres tillit betyr uendelig mye for oss!

La oss håpe at denne krevende tiden snart er over, og at vi går en ny og aktiv vår i møte!

Vi gleder oss SÅ til å kunne ha full rulle, med 30 stk i spinningsalen og full gass igjen!!

Vi er her for dere.

 

Med vennlig hilsen

Bris-gjengen

Share