Archive by category: TreningTilbake
1 år med Corona..

1 år med Corona..

Idag er det 1 år siden vi fikk den nedslående beskjeden om at Norge gikk i lock-down, og vi hos BRIS - som mange andre virksomheter, måtte stenge dørene. Dette som en del av den nasjonale dugnaden for å få bukt med viruset, som ukontrollert har herjet over hele verden det siste året. I dette innlegget deler vi noen av våre tanker..
Les mer
Våre medlemsgoder

Våre medlemsgoder

Bris har siden Corona-pandemien slo ut i full blomst hatt krevende forhold likt som resten av treningssenterbransjen. Det har fått oss til å tenke nytt, for å gjøre konseptet vårt enda bedre og mer attraktivt for våre medlemmer. Vi har derfor sammen med våre samarbeidspartnere, lansert flere medlemsgoder slik at du får enda større utbytte av ditt medlemskap hos oss! Les mer her.
Les mer
Husk gavekortet ditt!

Husk gavekortet ditt!

Dersom du betalte treningsavgift på treningssenteret for april måned, da vi måtte holde lovpålagt stengt som følge av Corona-pandemien, minner vi om at du har fått ett gavekort som du nå kan bruke på fysioterapi, personlig trening eller oppgradering av medlemskapet ditt. Les mer her.
Les mer
Spinning og Watt/FTP-Måling

Spinning og Watt/FTP-Måling

Du kan få et bedre utbytte av treningen din ved å ta en Watt/FTP-Måling. Watt gir en objektiv måling av fremgang og progresjon innenfor trening. Fordelene med å vite disse verdiene gjør deg rett og slett bedre rustet til å ha mest mulig kontroll på intensiteten når du trener enten du er mosjonist eller toppidrettsutøver. Testen passer for alle!
Les mer
15 UKER TIL BEDRE FORM OG HELSE - HØST 2020

15 UKER TIL BEDRE FORM OG HELSE - HØST 2020

Etter en lang og tøff Vår og Sommer, ønsker vi å hjelpe deg med å komme ordentlig i gang med treningen igjen utover det som ser ut til å bli en grå, mørk og kald Høst. I den anledning kjører vi på med nok en runde av vårt populære livsstilsopplegg: 15 UKER TIL BEDRE FORM OG HELSE!
Les mer
ÅPNING AV BRIS TRENINGSSENTER, mandag 15/6 kl 09.00

ÅPNING AV BRIS TRENINGSSENTER, mandag 15/6 kl 09.00

Da har vi endelig fått bekreftelsen vi ventet på, om at vi får åpne dørene her på BRIS fra mandag 15/6, fra kl 0900! Vi gleder oss, og håper dere gjør det samme! Vi har tilrettelagt lokalene våre for nødvendig smittevern, og ber våre medlemmer følge smittevernsreglene vi er pålagt.
Les mer
Side1 av 5 FørstForrige [1]2345 Sist