Archive by category: FysioterapiTilbake
1 år med Corona..

1 år med Corona..

Idag er det 1 år siden vi fikk den nedslående beskjeden om at Norge gikk i lock-down, og vi hos BRIS - som mange andre virksomheter, måtte stenge dørene. Dette som en del av den nasjonale dugnaden for å få bukt med viruset, som ukontrollert har herjet over hele verden det siste året. I dette innlegget deler vi noen av våre tanker..
Les mer
Våre medlemsgoder

Våre medlemsgoder

Bris har siden Corona-pandemien slo ut i full blomst hatt krevende forhold likt som resten av treningssenterbransjen. Det har fått oss til å tenke nytt, for å gjøre konseptet vårt enda bedre og mer attraktivt for våre medlemmer. Vi har derfor sammen med våre samarbeidspartnere, lansert flere medlemsgoder slik at du får enda større utbytte av ditt medlemskap hos oss! Les mer her.
Les mer
Husk gavekortet ditt!

Husk gavekortet ditt!

Dersom du betalte treningsavgift på treningssenteret for april måned, da vi måtte holde lovpålagt stengt som følge av Corona-pandemien, minner vi om at du har fått ett gavekort som du nå kan bruke på fysioterapi, personlig trening eller oppgradering av medlemskapet ditt. Les mer her.
Les mer

"Aktiv med Artrose"-kurs hos BRIS Januar 2021!

Aktiv-A, ledet av fysioterapeut Arild Bakke. Bris Fysioterapi har over lang tid jobbet med pasienter som sliter med artrose i vektbærende ledd. Vår fysioterapeut Arild Bakke er autorisert Aktiv-A fysioterapeut, og har spesialisert seg i behandling av artrose gjennom et eget utdanningsprogram.
Les mer
15 UKER TIL BEDRE FORM OG HELSE - HØST 2020

15 UKER TIL BEDRE FORM OG HELSE - HØST 2020

Etter en lang og tøff Vår og Sommer, ønsker vi å hjelpe deg med å komme ordentlig i gang med treningen igjen utover det som ser ut til å bli en grå, mørk og kald Høst. I den anledning kjører vi på med nok en runde av vårt populære livsstilsopplegg: 15 UKER TIL BEDRE FORM OG HELSE!
Les mer
Lukket gruppe, Online medlemskap og vi GIR TILBAKE.

Lukket gruppe, Online medlemskap og vi GIR TILBAKE.

Vi går fra og med Tirsdag 21.04 over til en lukket FB-Gruppe for alle våre aktive medlemmer. Der vil du få tilgang til Live gruppetimer, ukentlige treningsplaner og diverse annen informasjon. Vi tilbyr Online medlemskap til alle ikke-medlemmer, for 195,- per måned. Vi ønsker også å gi tilbake til de yrkesgruppene som har stått på som mest gjennom denne krevende perioden (Les innlegg for å se hvem det gjelder).
Les mer
Covid-19 oppdatering

Covid-19 oppdatering

Grunnet myndighetspålagt stengning holder BRIS Trening og BRIS Fysioterapi og Ernæring stengt fra og med 12. mars. Foreløpig tidsramme er satt til 14 dager, med mulighet for forlengelse.
Les mer
Side1 av 3 FørstForrige [1]23 Sist