Grundige undersøkelser legges til grunn for en god plan med behandling, rehabilitering og forebygging for best mulig resultat.
undersøkelse
behandling
Fysiogrupper
Bestill time
ultralyd
Aktiv rehabilitering
priser
helseforsikring

Undersøkelse

Alle våre fysioterapeuter har lang erfaring og videreutdanning, slik at du er sikret god og kompetent hjelp når du kommer til oss • Vi utfører grundige førstegangsundersøkelser på normalt 45-60 minutter, der målet er å identifisere og kartlegge skaden eller problemområdet for å kunne gi deg optimal behandling. 
 • En førstegangsundersøkelse består vanligvis av en samtale med mål om å kartlegge skadeområdet, kliniske tester for å teste strukturene som kan forårsake smerten/plagen og evt igangsetting av behandling i form av ulike, behandlingsteknikker, øvelser, råd eller annet avhengig av diagnosen.

 • Vi samarbeider med fastleger om utredning og behandling og tar i mot pasienter til second-opinion undersøkelser fra andre behandlere og klinikker, f.eks. ved hjelp av klinisk undersøkelse og/eller ultralydundersøkelse.
 • Vi kan kommunisere med din fastlege eller andre henvisende instanser elektronisk over Norsk Helsenett (NHN), som sikrer deg trygg og tett oppfølgning.trening kompetanse
Livsglede - trening


Behandling

På bakgrunn av dine plager lager vi en plan for behandling. Vi tilbyr blant annet: • Øvelsesbehandling i form av styrke-, bevegelighet- og kondisjonstrening. Alle våre pasienter får tilsendt treningsprogram per e-post etter øvelsesgjennomgang.

 • Rehabiliteringsgrupper som Aktiv med Artrose, Sterkere hjerte og Rygg/nakke-timer med fysioterapeut

 • Slynge / Redcord


 • Dypvevsmassasje

 • Triggerpunktbehandling med nåler / dry-needling 

 • Manipulasjon og leddmobilisering

 • Ultralydveiledet injeksjonsbehandling av ledd, slimposer (bursaer), seneskjeder m.m. etter henvisning fra fastlege. 
kompetanse - aktivrehab
livsglede - romsdalseggenFysiogrupperSom en del av behandlings- og rehabiliteringstilbudet til Bris Fysioterapi har vi ulike gruppeaktiviteter og kurs.

Rygg/Nakketime med fysioterapeut
Lavdosert, enkel og rolig time som passer for de fleste. Fokus er bevegelighet og styrke av muskulatur langs hele ryggsøylen, fra nakke til bekkenområdet. Greie øvelser for de med moderate rygg/ nakkeplager, og god forebygging av slike plager for alle andre! Timen er åpen for medlemmer med gruppemedlemskap, samt drop-in for ikke-medlemmer og avholdes 2-3 ganger ukentlig. 

Sterkere Hjerte
Vårt "Sterkere hjerte"-kurs er for deg som har forhøyet blodtrykk, høyt kolesterol eller høyt blodsukker og som kanskje har fått beskjed om at du burde være mer fysisk aktiv eller som ønsker å bli det. Kurset er basert på anerkjente NTNU's Cardiac Exercise Research Group (CERG) sin forskning og tar sikte på å gi deg opplæring og innføring i effektiv trening for et sunt hjerte- og karsystem. Gruppen ledes av fysioterapeut Simen Klunderud og har oppstart 2 ganger i året (høst/vår)


Aktiv med Artrose-kurs
Aktiv med Artrose er et forskningsbasert informasjons- og treningsprogram for deg med hofte- og/eller kneartrose, laget for å gi deg behandling forankret i internasjonale retningslinjer. Disse retningslinjene vektlegger informasjon, trening og råd om kosthold/ livsstilsendring. Vår fysioterapeut Arild Bakke er autorisert Aktiv-A fysioterapeut, og har spesialisert seg i behandling av artrose gjennom et eget utdanningsprogram. Aktiv med Artrose har oppstart 2 ganger i året (høst/vår).

Bassengtrening
Gruppen ledes av fysioterapeut Ragnhild Holm og har oppstart 2 ganger i året (høst/vår).


 

Ta kontakt med våre fysioterapeuter, resepsjonen eller send en e-post til fysio@bris-trening.no for informasjon om tilbudet og tidspunkt.


 
Ultralyd 


 Ved hjelp av ultralyd kan man undersøke;
 • Sener og leddbånd (f.eks. partielle rupturer, fullstendige rupturer/avrivninger,  “senebetennelser” m.m.)
 • Slimposer (f.eks. trokanterbursitt eller subakromiell skulderbursitt).
 • Leddhevelser (f.eks. kneleddsartritter og andre betennelsestilstander som f.eks. urinsyregikt eller psoriasisartritt) 
 • Nerver (f.eks. kompresjon av nerver som i carpal tunnel syndrom) 
 • Endringer i blodkar (f.eks. ved mistanke om dyp venetrombose i legg)
 Fordeler og begrensninger med ultralyd:
 • Kort ventetid og billig sammenlignet med andre bildediagnostiske midler. 
 • Tillatter dynamisk evaluering av en struktur, f.eks. undersøkelse av ett leddbånd eller sene når det settes på strekk, leddvæske med samtidig kompresjon av ultralydproben m.m.
 • Gjøres alltid samtidig med klinisk undersøkelse og kan på den måten bekrefte / avkrefte en mistanke.
 • Da ultralydbølger ikke kan trenge gjennom ben, er røntgen, MR eller CT å foretrekke (f.eks. ved mistanke om benskader eller skade på korsbånd i kne).


Vår fysioterapeut Simen A. Klunderud tilbyr også ultralydveiledet injeksjonsbehandling (kun etter henvisning fra fastlege).
kompetanse - aktivrehab
livsglede - romsdalseggen


Aktiv Rehabilitering

Klinikken har sterkt fokus på en aktiv tilnærming mot pasientens plager. Analyse av funksjonsevne og aktive øvelser for å rehabilitere/styrke skadeområdet, er en viktig del av vår tilnærmingsmåte.

Riktig tilpasset trening har godt dokumentert effekt i forhold til de fleste helseplager. Vår samlokalisering med Bris Treningsenter gjør klinikken til den største og mest moderne rehabiliteringsenheten i vår region.
 Fysioterapi - Aktiv rehabilitering
Livsglede - Bestefar

 


Vår kompetanse – din livsglede
Våre fysioterapeuter

Bris Fysioterapi består av privatpraktiserende fysioterapeuter med svært mye erfaring. Vi jobber med alle typer plager i muskel og skjellettsystem, og vektlegger grundige undersøkelser for kartlegging av problemområder og årsaksfaktorer. For best mulig resultat legger vi dette i grunn for å utarbeide en plan med behandling, rehabilitering og forebygging.

 Arild Bakke

Arild Bakke

Utdannet fysioterapeut i 2000 ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Videreutdanning innen medisinsk trening, rehabilitering og idrettsmedisin. Mange års erfaring som fysioterapeut og fysisk trener for Molde Fotballklubb. Kombinerer fysioterapipraksis med daglig ledelse av Bris Treningssenter. Driver allmenn fysioterapi, spesiell interesse for idrettsskader, forebygging og aktiv rehabilitering.
Bestill time!Simen A. Klunderud

Simen A. Klunderud

"Utdannet fysioterapeut fra Queen Margaret University, Edinburgh 2012. Godkjent spesialist i muskel- og skjelettfysioterapi etter fullført videreutdanning. Tar for tiden en mastergrad i muskel- og skjelettfysioterapi fra Queen Margaret University, Edinburgh (2018-). Har variert erfaring fra privat praksis i både England og Norge, fra sykehus i Skottland, samt som høgskolelærer ved Fysioterapiutdanningen på OsloMet. Kurset innenfor ultralyddiagnostikk, injeksjonsbehandling og undersøkelse og behandling av senelidelser m.m. Driver allmenn fysioterapi og har spesiell interesse for behandling og opptrening av ledd- og senelidelser. Benytter ultralyd som et supplement til klinisk undersøkelse og tilbyr ultralydveiledet injeksjonsbehandling.Bestill time!Ragnhild Holm

Ragnhild Holm

Utdannet fysioterapeut i 2000 ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Har variert bakgrunn fra privat praksis, kommunehelsetjeneste og arbeidshelse. Har videreutdanninger og flere kurs innen medisinsk trening, fysisk aktivitet og helse, og idrettsmedisin. Driver allmenn fysioterapi, med spesiell interesse forebygging og rehabilitering av skader og livsstilssykdommer. Er gruppeinstruktør i sal og basseng. Har bachelor i ernæringsfysiologi, og jobber som ernæringsveileder. Bestill time! 

Prisliste

 

Førstegangskonsultasjon 45-60 minutter - kr. 975,-

Behandling 30 minutter - kr. 520,-

Behandling 45 minutter - kr. 750,-

Videokonsultasjon per påbegynte 15 minutter - kr. 260,-


Diagnostisk Ultralyd / Ultralydveiledet injeksjon - tillegg på kr. 300,-  

Materiell (tape, nåler, injeksjonsutstyr) - inkl i pris 


Alle medlemmer hos Bris Treningssenter får 10% rabatt og garanti om time innen 1 virkedag. Våre bedriftsmedlemmer får garanti om time innen 3 arbeidsdager.
Har du helseforsikring?


Vi har avtale med de fleste store forsikringsselskapene i Norge, blant annet Storebrand, Fremtind (SpareBank 1 og DNB), Protector og Codan forsikring.


For å benytte deg av din helseforsikring, kontakt forsikringsselskapet for å få opprettet ett saksnummer før du bestiller time hos oss. Benytt gjerne vår Online Booking for timebestilling.

Åpningstider trening

  Åpningstid Bemannet
Mandag  06.00 - 23.00  09.00 - 18.00 
Tirsdag 06.00 - 23.00 09.00 - 18.00 
Onsdag 06.00 - 23.00 09.00 - 18.00 
Torsdag  06.00 - 23.00  09.00 - 18.00 
Fredag  06.00 - 23.00  09.00 - 16.00 
Lørdag  08.00 - 22.00   -
Søndag  08.00 - 22.00  -

Egne åpningstider gjelder for høytider, se info lengre opp.

Bris Trening

Gideonvegen 1
6412 Molde
 71 20 33 00
 post@bris-trening.no
 Bris på facebook
 Bris på instagram

Bris Fysioterapi

Gideonvegen 1
6412 Molde
Åpningstid: 08.30 - 16.00
 71 20 33 00
 fysio@bris-trening.no