Varig endring av livsstil
Vår kompetanse – din livsglede

Erneringsveiledning
Personlig trener
CoachingGjennom livet tillegger vi oss veldig mange vaner – og noen uvaner. I blant har vi behov for å endre fokus og justere vanene våre. Vi kaller det livsstilsendring. Bris hjelper deg med å nå målet ditt. Dette kan være vektreduksjon, et ønske om å spise mer riktig mat for bedret helse, eller et ønske om å redusere behov for blodtrykksdempende- eller diabetes type 2-medikamenter. Livsstilsendring gir også bedre effekt av trening og økt prestasjonsevne.
Kostholdsveiledning


Kostholdsvaner

Basert på en grundig gjennomgang av dine kostholdsvaner og helsetilstand, kan vår kostholdsveileder Ragnhild Holm hjelpe deg med å bedre dine matvarevalg og rutiner.


Kosthold, helse og prestasjon

En registrering og analyse av kostholdet ditt gir svar på om du har et tilfredsstillende matinntak mtp behov for næringsstoffer. En optimalisering av næringsinntaket, vil gi effekt for deg som ønsker å øke fysisk og mental prestasjon, samt forebygge livsstilssykdom og andre helseplager.

Kosthold og vektregulering

Selv små endringer i matvaner,kan gi stor effekt h over tid. Dette krever innsats og motivasjon, og forskning viser at nøkkelen til suksess er at man får veiledning og støtte underveis. Du vil få hjelp til å ta smarte valg på veien, samt få en kostholdsplan basert på dine vektmål.

Kosthold og mage/tarmproblematikk

Mange har plagsomme symptomer fra mage og tarmsystemet som kan skyldes irritabel tarm eller ulike intoleranser for mat. Du vil få hjelp til å finne et kosthold som kan redusere symptomene, og samtidig sikre inntak av de næringsstoffene du trenger.

Priser

Førstegangskonsultasjon: 60 min. inkl. InBody kroppsanalyse kr 975,-
Videre oppfølging 30 min: kr 520,-

Pakketilbud:
5 møter med ernæringsveiledning, kostanalyse, InBody-test før/ etter og oppfølging underveis på e-post/SMS.
4-5 mnd. varighet kr 3.000,-
Kostholdsveileder Ragnhild Holm

Ragnhild Holm

Utdannet bachelor i ernæringsfysiologi i 2016 ved Bjørknes høgskole. Jobber hovedsaklig med kostholdsveiledning for personer som ønsker økt fysisk og mental prestasjon, regulere vekt og/eller forebygge livsstilssykdommer eller tarmproblematikk.Kompetanse- PT
Livsglede - kajakk

.

Personlig Trener (PT)


Å trene med en personlig trener (PT) innebærer at du har en egen trener som planlegger treningsøkta di og motiverer deg. Treneren sikrer at du får en trygg, effektiv og strukturert gjennomføring av treningsøkten.

Med PT får du bedre treningsutbytte, raskere fremgang og stor variasjon i øvelsene med fokus på funksjonelle øvelser.


Bruk PT for å komme i gang, komme videre eller komme i mål med treningsprosjektet ditt. Avtale med PT gjør også at du får gjennomført trening selv på dager motivasjonen ikke er på topp.

Alle våre Personlige trenere har betydelig kompetanse og erfaring. Tett samarbeid/oppfølging med din egen trener er en viktig faktor for å velge denne tjenesten.

Bruk oss for å nå DINE mål. 
Pris fra kr. 750,- pr. time

Pris kr. 6800,- for 10 timer
Coaching


Coaching er en prosess for å utvikle seg selv. En Coach er en personlig suksesstrener og en profesjonell utfordrer som hjelper deg til utvikling for å nå dine personlige mål. 

Coachen hjelper deg å fjerne de blokkeringene som hindrer deg fra å prestere. Fokuset er på ressurser, løsninger og fremtiden, i motsetning til terapi som ofte retter fokus bakover. Det handler om å motivere, justere og bevisstgjøre muligheter.


Coaching kan hjelpe deg til å prestere bedre, jobbe målrettet, finne mer tid og motivasjon. Både i trening, livsstilsendring, jobbsammenheng og livet forøvrig.
Åpningstider trening

  Åpningstid Bemannet
Mandag  06.00 - 23.00  09.00 - 18.00 
Tirsdag 06.00 - 23.00 09.00 - 18.00 
Onsdag 06.00 - 23.00 09.00 - 18.00 
Torsdag  06.00 - 23.00  09.00 - 18.00 
Fredag  06.00 - 23.00  09.00 - 16.00 
Lørdag  08.00 - 22.00   -
Søndag  08.00 - 22.00  -

Egne åpningstider gjelder for høytider, se info lengre opp.

Bris Trening

Gideonvegen 1
6412 Molde
 71 20 33 00
 post@bris-trening.no
 Bris på facebook
 Bris på instagram

Bris Fysioterapi

Gideonvegen 1
6412 Molde
Åpningstid: 08.30 - 16.00
 71 20 33 00
 fysio@bris-trening.no