Vi har et totaltilbud for kropp og sinn.
Vår kompetanse – din livsglede
Senteret

Kontakt oss

KompetansenSenteret

Bris ligger sentralt plassert i Molde rett ved siden av Seilet Hotell og Aker Stadion. Bris er et senter med avdeling for trening og fysioterapi. Senteret er et et utvidet treningskonsept for folk flest, som krever litt mer enn lokaler fylt med utstyr. Hos oss står veiledning og oppfølging av våre medlemmer i fokus, til en fornuftig pris. Vi tilbyr skreddersydde medlemskap med mange variasjonsmuligheter.
Bris - ute
Bris - lokalene


 

Bris Trening


Gideonvegen 1
6412 Molde
 71 20 33 00
post@bris-trening.no
  Bris på facebook

 

Treningstider


Mandag   06.00 - 23.00
Tirsdag    06.00 - 23.00
Onsdag    06.00 - 23.00
Torsdag   06.00 - 23.00
Fredag     06.00 - 23.00
Lørdag     08.00 - 22.00
Søndag    08.00 - 22.00

Bris er bemannet mandag - torsdag fra kl 09-18, samt fredager fra 09-16. Ubemannet på helg.
Tilgang med eget nøkkelkort på ubemannet tidspunkt.

 

Bris Fysioterapi


Gideonvegen 1
6412 Molde
  71 20 33 00
fysio@bris-trening.no
Åpent hverdager 08.30 - 16.00
 


Vår kompetanse – din livsglede
Våre fysioterapeuter

Bris Fysioterapi består av privatpraktiserende fysioterapeuter med svært mye erfaring. Vi jobber med alle typer plager i muskel og skjellettsystem, og vektlegger grundige undersøkelser for kartlegging av problemområder og årsaksfaktorer. For best mulig resultat legger vi dette i grunn for å utarbeide en plan med behandling, rehabilitering og forebygging.

 Arild Bakke

Arild Bakke

Utdannet fysioterapeut i 2000 ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Videreutdanning innen medisinsk trening, rehabilitering og idrettsmedisin. Mange års erfaring som fysioterapeut og fysisk trener for Molde Fotballklubb. Kombinerer fysioterapipraksis med daglig ledelse av Bris Treningssenter. Driver allmenn fysioterapi, spesiell interesse for idrettsskader, forebygging og aktiv rehabilitering.
Bestill time!Simen A. Klunderud

Simen A. Klunderud

"Utdannet fysioterapeut fra Queen Margaret University, Edinburgh 2012. Godkjent spesialist i muskel- og skjelettfysioterapi etter fullført videreutdanning. Tar for tiden en mastergrad i muskel- og skjelettfysioterapi fra Queen Margaret University, Edinburgh (2018-). Har variert erfaring fra privat praksis i både England og Norge, fra sykehus i Skottland, samt som høgskolelærer ved Fysioterapiutdanningen på OsloMet. Kurset innenfor ultralyddiagnostikk, injeksjonsbehandling og undersøkelse og behandling av senelidelser m.m. Driver allmenn fysioterapi og har spesiell interesse for behandling og opptrening av ledd- og senelidelser. Benytter ultralyd som et supplement til klinisk undersøkelse og tilbyr ultralydveiledet injeksjonsbehandling.Bestill time!Ragnhild Holm

Ragnhild Holm

Utdannet fysioterapeut i 2000 ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Har variert bakgrunn fra privat praksis, kommunehelsetjeneste og arbeidshelse. Har videreutdanninger og flere kurs innen medisinsk trening, fysisk aktivitet og helse, og idrettsmedisin. Driver allmenn fysioterapi, med spesiell interesse forebygging og rehabilitering av skader og livsstilssykdommer. Er gruppeinstruktør i sal og basseng. Har bachelor i ernæringsfysiologi, og jobber som ernæringsveileder. Bestill time!


Våre treningsveiledere

Bris trening er et selvstendig, fullsortiment treningssenter hvor kompetanse står i fokus. Våre treningsveiledere har både bred og spiss kompetanse om trening og fysisk aktivitet. Vi skreddersyr treningen for alle. Har du lang erfaring med trening kan vi hjelpe deg med å fornye din treningsrutine. Er du helt uerfaren får vi deg trygt i gang med tilpasset aktivitet/øvelser. Vi gir god tid til introduksjonstrening, vi tilbyr personlig trening og vi kan foreta testing av kroppsmasse (InBody), maxpuls og styrke.

 
Bendik Gausetvik

Født og oppvokst i Molde. Holdt på med alt fra fotball og friluftsliv, til kampsport og turn. Trives aller best i friluftsliv, rundt høye og bratte fjell. Er utdannet Personlig Trener gjennom Høgskolen i Sogn og Fjordane, og har en Bachelorgrad i idrett, ernæring og helse fra Universitetet i Sørøst-Norge. Jobber som helseskribent, og tidligere som helseblogger. Har et mål om å hjelpe flest mulig til å bli den beste utgaven av seg selv. Livet kan være fantastisk, og det fortjener alle å få oppleve. Jobber alltid for å se den enkelte, slik at man føler seg sett og ivaretatt på Bris. Har rolle som Senterleder, Treningsveileder/PT, Livsstilveileder og gruppeinstruktør.
bendik.gausetvik@bris-trening.no


Pille Mitt

Pille Mitt

Har arbeidet i treningssenterbransjen i flere titalls år, som treningsveileder og gruppetrener. Er lidenskapelig opptatt av yoga, og underviser i flere ulike yogaformer. Har Vinyasa - og Softflow Yogatimer på Bris. 
pille.mitt@bris-trening.no 
Våre gruppetimeinstruktører


Pille Mitt

Yoga, BodyFlow

Knut Anders Fostervold

Spinning 

Heidi Fagervoll-Stavik

Spinning

Liv Annika Iversen

Supersirkel, dans

Maria Helene Bekkevold

Spinning

Bendik Gausetvik

Seniortrim

Gry Watn

Aktiv Yoga

Marianne Standal

Spinning

Anna Lovise Gjendem

Spinning (permisjon)

Marie Midtsund

SpinningKatrine Skrede

Indoor running, cross circuit

Arild Bakke

Rygg/nakke, slynge

Ragnhild Holm

Rygg/nakke, spinning, slynge

Simen Klunderud

Rygg/nakke, EasyStyrke, seniortrim

Vera Henriksen

Pilates ball, steppuls styrke intervall, styrke

Hanne Nordli

Steppuls express, styrke
Våre resepsjonister

Iben Håve

Ingrid B. Frantzen

Web/IT


Lene Melsæter Heggset

Marked/ SOME

Olav Berge